"NAS STE PONIZILI I STIDITE SE" Milan Marić se obratio NAŠIM FUDBALERIMA, glumac BESAN KAO RIS
Milan Marić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

"NAS STE PONIZILI I STIDITE SE" Milan Marić se obratio NAŠIM FUDBALERIMA, glumac BESAN KAO RIS

Glumac se oglasio na društvenim mrežama

Objavljeno: 21:02h

Naša reprezentacija u fudbalu odigrala je nerešeno sa reprezentacijom Danske na Evropskom prvenstvu i ispala iz daljeg takmičenja.

- Džaba reči i patetika, većini vam se j**e za reprezentaciju - napisao je glumac Milan Marić danas na društvenim mrežama, a sad je naveo još ponešto na ovu temu.

- Svaki put se naložim i pomislim: "Nemoguće da im nije stalo". Evropsko smo čekali 24 godine i nemoguće da im nije stalo. Pokidaće. Izginuće. I na kraju šta? Ništa! Nekima je stalo, nekima i ne baš. U zbiru jedno veliko ništa. Koliko života imate da vam u ovom sada nije stalo? - pita se Marić.

Milan Marić
foto: MILAN MARIĆ, TWITTER / SCREENSHOT

- Odnos prema reprezentaciji nisu pevači u hotelu, ribe, pivce, frizurice, tetovažice, uvijanje u zastavu i glupavo-patetične izjave novinarima, već odgovornost. Vi to nemate i stidite se. Ovo je vaš odnos prema svima nama koji taj fudbal volimo. Nas ste ponizili i stidite se - dodao je Milan na Iksu (Tviteru).

Inače, Srbija je u prvoj utakmici izgubila od Engleske rezultatom 1:0, zatim je igrala nerešeno sa Slovenijom 1:1 i na kraju takođe igrala nerešeno sa Danskom 0:0.

Podsetimo, Milan Marić je jednom prilikom otkrio da je u jednom trenutku zbog uloge imao više od 100 kilograma.

- Ugojiti se je teže nego smršati. Savetovali su mi da jedem jaja, slaninu, piletinu, sve sam jeo i jednostavno - ništa. Dostignem 82 kg i odmah se vratim na 80. U jednom trenutku sam jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom. To mi je bio doručak. To je ozbiljna opasnost, jer kada sam prešao stotku, to mi je postala navika. Odlučujući trenutak da moram da smršam bio je kada sam nekako uspeo da obučem jednu kožnu jaknu. Bio sam na kafi napolju, to nikada neću zaboraviti, odveže mi se pertla, i kada sam se sagnuo da je zavežem, puče mi jakna posred leđa - rekao je glumac tad za "K1".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.